Wat zijn de voornemens van jouw team?

Nieuw jaar nieuwe voornemens! Je hebt er vast zelf al een paar gemaakt, meer bewegen, vaker gezonder eten of meer dansen door de kamer. Een tip van mij: doe het samen. Wat zijn de voornemens van jouw team?

We zijn klaar met 2020

Het valt me op dat we met z’n allen reikhalzend uitkijken naar 2021. Want de berichten op social media of in de krant staan vol met quotes als “2020 moeten we maar snel vergeten” en “2020 was een heel zwaar jaar voor ons allemaal”. In deze weken regent het van mooie challenges en stappenplannen om afscheid te nemen van het oude en het nieuwe te verwelkomen. Ze zijn gericht op jou. Jij maakt voor jezelf de balans op. En jij gaat in je eentje er mee aan de slag om je doelen te beschrijven.

Elke week ’n tip? Volg me op instagram. Zie ik je daar?

Voornemens? Deel ze met anderen!

Intenties zetten hoeft helemaal niet in je eentje. ‘Dry january’, ‘stoptober’, ‘meatless Monday’ werken met het principe dat je weet dat je niet de enige bent met dat voornemen. Met elkaar in hetzelfde schuitje zitten maakt het makkelijker om het vol te houden. En het kan volgens mij nóg een stap dichter bij huis.

Ik geloof dat het zo veel meer waarde heeft als je die voornemens met elkaar maakt. Want zo help je elkaar, ook aan een duwtje in de rug of schouderklopje als het nodig is. Neem eens de tijd om met je team stil te staan bij de voornemens voor 2021. Stel eens vragen als:

❤ “Waar moeten we op gaan letten?”
❤ “Welke dingen kunnen weg, wat kan wat ons betreft de prullenbak in? “
❤ “Wat zijn onze wensen voor het team?”

Wat zijn de voornemens van jouw team?

Als ik, net als jij, dit bericht tot hier zou lezen, dan gaat er geheid een lichtje aan in mijn hoofd. Dan komt er vol enthousiasme een ‘oh ja tuurlijk dat kan ook!’ zinnetje voorbij. Pak ik meteen de agenda erbij om het in te plannen met het team. Vervolgens rolt dan die vraag over mijn lippen ‘Ja leuk! Maar hoe dan?!’

Herkenbaar? Heb ik een cadeau voor je! 🎁

Ik heb een complete sessie voor je ontworpen om met je team de voornemens voor 2021 te verzamelen. Je werkt met PowerPoint, met z’n allen in hetzelfde bestand. Ik heb mijn tips voor jou in het aantekeningen veld opgeslagen. Je krijgt ‘m in je mail na aanmelding voor de nieuwsbrief. Kom je er niet uit? Stuur me een bericht.

Heel veel plezier! Ik ben benieuwd welke voornemens jouw team heeft! Deel je ze met me?

Ontvang de PowerPoint door je hieronder aan te melden voor de nieuwsbrief.

    Over de schrijver

    Karin werkt dagelijks in projecten & programma’s. Ze werkt graag met teams & zet graag teams aan het werk. Ze kijkt de kat uit de boom & neemt het voortouw als er iets moet gebeuren. Ze drinkt espresso & thee, liefst tegelijkertijd. Ze is Erkend Teamcoach & zakelijk tekenaar. Ze is openhartig & eigenzinnig.

    Juist al die gekke tegenstrijdigheden maakt dat jij er, nu of ooit, vast wel ’n voordeeltje uit weet te slepen als je haar in jouw netwerk hebt.