Contact


  Ik gebruik deze gegevens alleen om binnen 48 uur contact met je op te nemen. Pinky promise!

  Nieuwsgierig naar mij?

  Hoi! Ik ben Karin Marianne en werk dagelijks aan evalueren van projecten. Elke week zie ik dat mensen langs elkaar heen praten en steeds minder van elkaar begrijpen. Bij de start van elk nieuw project of programma zie ik de energie om samen te willen bouwen aan het resultaat. Dat loopt soms gigantisch de soep in. Een aantal redenen waarom dit gebeurt:

  1. elkaar niet begrijpen
  2. langs elkaar heen praten
  3. te veel met zichzelf bezig zijn in plaats van met de groep of het resultaat
  4. niet doorvragen bij onduidelijkheden
  5. veronderstellen dat ze snappen wat de ander zegt

  “Dat mensen elkaar begrijpen en samen bouwen aan resultaat”.

  Mijn droom

  Daarom begon ik met &toenka voor teamcoaching & -versnelling.


  Mijn aanbod waar jij deze week nog van profiteert!

  Natuurlijk ga je als projectleider of programmamanager niet zomaar iemand inhuren om het te hebben over je team. Laat staan dat je zou open en bloot meteen zou vertellen waar je tegen aan loopt.

  (het zou serieus een retegoed idee zijn om dat wel te doen, dat snap je, vanuit mijn perspectief heus wel, toch?)

  Daarom ik doe je een aanbod: we bellen! Dat is stap 1. Zonder verplichtingen, zonder gedoe en zonder factuur. Want laten we eerst eens kijken of het klikt, jij en ik. Of je kriebels van me krijgt, die leuke en niet die in je nekharen. En om in te schatten of het geinig wordt, dat samenwerken tussen ons en je team.

  Ik heb per kwartaal ruimte voor drie teams. Tip van de dag: wees er daarom snel bij! Vul het contact formulier in, want voor je het weet is mijn agenda bommetje vol!


  Wil je spreken of meer van me weten? Zoek me dan op!


   Ik gebruik deze gegevens alleen om binnen 48 uur contact met je op te nemen. Pinky promise!