Over de aanpak van &toenka

“Teamcoach? Wat doe jij dan?”

Het is voor mij één van de leukste vragen van afgelopen jaar. Ik werk het liefst met teams die GAAN, VERDER denken en SNELLER willen. Wat ik dan doe? Spiegelen, kritisch doorvragen, op scherp zetten, keuze voorleggen en eigenzinnig provoceren. Openhartig en eigenzinnig breng ik versnelling in teams. Oh, en ik teken. Dat helpt enorm.

Karin de Goederen
Karin Marianne van &toenka

“Hoezo zou ik jouw hulp vragen dan?”

Sleuren aan afspraken, herinneringen sturen en blijven volhouden tot er beweging komt. Ik geloof er in dat het sneller, leuker en makkelijker kan. Wil je tijd besparen, niet na hoeven denken over werkvormen, teambuilding of heidagen? Wil je sneller (team)resultaat behalen? Hoi, ik ben Karin Marianne! Ik help je met je team.

Als Erkend Teamcoach neem ik je op eigenzinnige wijze mee in de wereld van teams. Mijn Rotterdamse achtergrond maakt dat ik openhartig ben in mijn woordkeuze en het delen van mijn observaties. Met mijn ervaring als zeiler weet ik dat het gebruik maken van de context net zo belangrijk is als wat je zelf in huis hebt. Ik ben door Stormpunt opgeleid in het creatief faciliteren van online innovatieve werksessies en heb ervaring als facilitator, ook van online bijeenkomsten. Bij Denkplaats volgde ik de opleiding socratisch coachen, deep democracy leerde ik bij Academie voor Organisatiecultuur en alles over een goed gesprek met Structural Dynamics, de goed onderzochte en bewezen methode uit de US om teammeetings in korte tijd veel productiever te maken. .

Bekijk registratie

Wil je met je team sneller naar het resultaat van je afdeling of project? Heisessie, project start up of teamtraject? Ik help je! Een voorbeeld van een teamaanpak vind je hier.

Ik en teams

In de afgelopen jaren heb ik tientallen teams gezien. Tijdelijke, zoals voor projecten of programma’s of vaste teams zoals afdelingen. Met teams werkte ik projectmatig en volgens de GROTICK aspecten om resultaat te behalen. Of strategische, jaar- of meerjarenplannen om met een afdeling doelen te behalen. Jarenlang geloofde ik heilig in het maken van afspraken, werkprocessen en handboeken. Als ieder dan maar volgens de procedure zou werken dan zou alles goed komen. En dat werkt best aardig! Oh boy what was I wrong. Mensen komen zelden in beweging ‘omdat het in het handboek staat’. En er is vaak nog iets ANDERS aan de hand. Ik faciliteer in teams om zowel duidelijk te maken ‘wat jullie samen doen’ als ‘hoe jullie dat samen doen’.

DUS jazeker kan ik je helpen! Dat kan één op één, een boost, teambuilding met tekenen & teamtraject.

Hoi! Ik ben Karin Marianne, eigenzinnige & openhartige teamcoach die jouw team in versnelling brengt. Wil je meer weten? Laten we afspreken!