Aanmelden voor teamtraject

Teamontwikkeling voor teams die smachten naar versnelling!

Zocht je op ‘ik wil meer pit in mijn team’, ‘hoe krijg ik mijn team mee?’, ‘hoe maak ik mijn team een hecht team?’ of ‘hoe bouw ik een team?’ Ik kan zeker helpen.

Elke groep of team is uniek! Wat we samen gaan doen? De stappen leg ik hieronder uit:

 1. We verkennen in de intake samen waarin jouw team een versnelling nodig heeft.
 2. We checken met het team of er aanvullingen zijn of uitgangspunten aangepast moeten worden.
 3. Ik ontwerp voor jullie een teamtraject voor versnelling.
 4. De eerste teamdag! Het is nu zaak goed het gezamenlijke doel, de koers en het einddoel te bepalen. We komen er samen achter of we daar écht heen willen of toch van koers veranderen. Dan kijken we wat de context is en wat we moeten doen om er te komen.
 5. Vervolg van teamontwikkeling, soms een dagdeel, soms een dag of drie, dat merken we onderweg.
 6. De laatste stap is; hoe gaan we ervoor zorgen dat jullie de volgende versnelling zelf regelen? Bepalen jullie dat in een uur of drie of willen jullie na maand of wat nog een reminder? Alles kan!

Kom maar door!

Tof! Laat hier je gegevens achter zodat we met elkaar in contact komen om te starten!


  “Ja, wacht eens even? Wat gaan we dan doen?”

  Ha! Goeie vraag! Er is wél een standaard aanpak voor een traject (dat scheelt weer!). Waar het in jouw team over gaat dat is aan jouw team. Z’n teamtraject werkt enkel als het super-duper aansluit bij de mensen in het team en de klus waar het team voor staat. Wat is het doel, wat is de huidige situatie, waar lopen jullie tegen aan, hoe lang werken jullie met elkaar? Dat zijn een aantal van de vragen waar ik het met jullie over wil hebben.

  “Jullie?”

  Precies! Ik werk met teams die versnelling willen. Die de volgende stap willen zetten. We gaan wel aan de bak! In de voorbereiding van een teamtraject zal ik je daarom vragen te regelen dat ik ook met anderen uit het team praat. Met de verslagschrijver, met degene die nooit wat zegt, degene die de groeps- of projectleider is of met degene die achter de schermen het meeste werk verzet.

  “Wat kan ik verwachten als ik de aanmelding doe?”

  Sowieso neem ik per mail contact met je op binnen 48 uur. Plannen we een koffie-, bel- of videoafspraak. Daarin stel ik je een waslijst aan vragen, want ik ben reuze nieuwsgierig, naar jou en het team. Zo komen de eerste plannetjes voor en teamtraject als vanzelf naar boven. (Ja, ik kan ontzettend enthousiast worden; wilde ideeën, toffe werkvormen, de volledige rambam.)

  Dan bel jij een rondje met je team-/ projectleider en/of je (andere) teamleden om ze net zo enthousiast te maken als jij dan ben.

  Vervolgens plannen we een datum en kiezen jullie een fijne plek die voor jullie werkt. Ik ga aan de slag met programma en stem die met jou en 2 anderen af.

  Volgende stap is het teamtraject! We zien elkaar in 6-9 maanden een aantal keren om met elkaar te bouwen aan het team. We sluiten af met een reflectie, was dit genoeg of willen jullie meer?

  Nou dat! Helder? Vul je het formulier in, dan spreek ik je snel!

  Wat heb je nog meer voor me?

  Toch een andere wens? Kies dan voor de teamboost of de heisessie ‘tekenen met je team‘.

  Of vul dit formulier in en typ bij bericht “HELP ME!”. Dan komt het ook goed! Pinky promise!