Leer teamtaal!

Wil jij echt aan de slag met wat je team zegt? Dan is deze gratis mini-training precies wat je nodig hebt! Ik laat je zien waar je meteen mee kan beginnen om vragen te stellen die wel helpen, de betrokkenheid in je team te verhogen en je lijf te gebruiken om te horen wat je team je stiekem vertelt. Aan de hand van concrete en superpraktische tips ga je drie dagen aan de slag. Hoef jij niet langer in overleggen met je team hard aan de bak en haal je toch resultaat!

In drie dagen teamtaal leren? Start met de mini- training, gewoon per mail!

Ideaal voor jou om:

🦸‍♀️ held te worden in het stellen van helpende vragen
🧙🏻‍♀️ meer betrokkenheid te toveren in je team
🧘🏼‍♀️ te leren je hele lijf te gebruiken om te horen wat je team je stiekem vertelt

Dit krijg je; de eerste werkdag na je inschrijving gratis elke dag één e-mail, drie dagen lang + na één week ontvang je de bonus; 3 redenen waarom je er niet eerder aan begon!

Meld je hier aan! ⬇

    Als je mee doet met deze training ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.


    En nu je er toch bent: klik hier en volg Karin op LinkedIn

    Over de schrijver

    Karin werkt dagelijks in projecten & programma’s. Ze werkt graag met teams & zet graag teams aan het werk. Ze kijkt de kat uit de boom & neemt het voortouw als er iets moet gebeuren. Ze drinkt espresso & thee, liefst tegelijkertijd. Ze is Erkend Teamcoach & zakelijk tekenaar. Ze is openhartig & eigenzinnig.

    Juist al die gekke tegenstrijdigheden maakt dat jij er, nu of ooit, vast wel ’n voordeeltje uit weet te slepen als je haar in jouw netwerk hebt.